Blog

Vacature fruitplukkers

Voor diverse bedrijven zoeken we vanaf eind augustus fruitplukkers. Het gaat om een periode van 4 tot 8 weken afhankelijk van de werkgever. De werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag vanaf 8 uur tot en met 17 uur, maar kan per bedrijf weleens iets afwijken. Het bruto uurloon bedraagt  9,94. Als u ge├»nteresseerd bent, stuur dan een e-mail naar info@a2newjob.com met uw gegevens of bel voor meer informatie naar telefoonnummer +31 854851400.

...

Vacature productiemedewerker champignonteelt

Voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in champignonteelt zoeken we een productiemedewerker machinale oogst. Het is een familiebedrijf waar meer dan 100 mensen werken. Je werkt mee aan de verschillende fasen van de champignonteelt.

Je werkzaamheden bestaan uit:

  • het uitvoeren van teeltwerkzaamheden zoals het vullen van de teeltbedden, het leegmaken van de teeltcellen en het schoonmaken van de cellen en machines
  • het bedienen van de machines voor het rooien, opruwen en snijden van de champignons

Wij zoeken iemand die affiniteit heeft met de champignonteelt of agrarische sector, flexibel is en technisch inzicht heeft voor het bedienen van de machines. Omdat er veel in teamverband wordt gewerkt, is het noodzakelijk dat je Nederlands spreekt.

Het gaat...

Project in Amsterdam

IMG_9912 A2 New Job is in Amsterdam begonnen aan het strippen en slopen van een appartementencomplex. A2 New Job levert mensen voor het strippen en leeghalen van gebouwen, winkels, appartementen, kantoren enz. Veelal worden hiervoor onze flexmigranten ingezet. [gallery link="file" columns="4" size="medium" ids="2444,2447,2448"]...